Ingen motivation alls

Har tagit en träningspaus nu (andra dagen) men imorgon är jag på igen! En morgon runda och gymmet, det kan ni ge er på! Med nya skor så är man mer taggad än någonsin. Men kändes riktigt bra med en paus. Man hinner med så mycket annat kul. 

Idag har jag iallafall gått på stan hela dagen med min fina bästa vän Alva. Vi gick runt i massa butiker och vi slösade massa pengar. Vi köpte lite saker tills imorgon och så köpte jag presenter. Det är ju snart jul och farsdag! Jag är nöjd med presenterna så jag hoppas de som ska få dem också blir det! Vi åt på La Baguette och fikade. Mycket skratt vart det också.

Imorgon firar vi att det snart är slut på det här höstlovet med en redig inflyttningsfest! Kommer bli förfix hos mig med Alva och Carro sedan åker vi till festen. Kommer nog bli en lyckad kväll eftersom jag får umgås med världens bästa personer!

Min underbara frukost!
Två surdegsbrödsskivor
En halv avokado
Körsbärstomater
Och en halv avokado på sidan.
Avokado = bra fetter!

Redan torsdag imorgon..

...ja, höstloven går lika snabbt som vanligt! 

Senast jag skrev så skrev jag att jag inte skulle träna för jag kände mig så dålig. Men efter mera mat i magen så tog jag mig till gymmet o körde cardio, axlar o biceps. Gick fort, bra o effektivt! 

Igår umgicks jag med Alva. Vi köpte Ben & Jerry och åt framför filmer, snackade massor o planerade till helgen. Snart är sen äntligen här! 

Idag klockan 3 efter mamma slutat jobbet så åkte vi till Marieberg och shoppade, fikade och åt mat. Jag köpte en skjorta ifrån HM, ett par träningsskor (åh, så kär) och en present till pappa som fyller på fredag! 

Nu på kvällen kom Andreas och vi har bara legat i sängen och kollat på program på min iPad och duschat. Ska nog lägga oss tidigt ikväll för han ska jobba och jag ska upp vid 8 för att gå ut o gå sedan åka till Örebro med Alva för en shopping dag! 


Idag tog jag en vilodag. Umgicks bara med dom jag tycker mest om och struntade i resten! Känns så skönt. Ibland känns det bara som om man vill satsa allt inom tärningen, men ibland inget. Idag var en sån dag, så jag struntade i att gå till gymmet. Ångrar mig inte alls!

Jag i skjortan jag köpte på HM för endast 149kr! Så det gör inget ifall jag skulle ändra mig eftersom jag tvekade liite.. Men det känns ändå som ett måste att ha en skjorta! 

Gårdagens nyttiga lunch



Kyckling fajitas

Förälskad i hallon

Idag vart det ännu en smoothie till frukost. Men ändå lite annorlunda mot den igår :) 


Varma hallon
Honung
Ägg
Kvarg
Linfrön, hallon och chokladsås som topping! Gott :)

Tror jag ska träna idag. Är helt slut i kroppen och förkyld. Igår kunde jag inte prestera bra på benpasset så jag tror inte det går bättre idag. 
Ska iallafall umgås med en vän senare idag! Nu ska jag fortsätta äta min smoothie.

Ska införskaffa mig ett par nya träningsskor

I veckan ska jag in till stan så då ska jag skaffa mig ett par nya träningsskor! Helt underbart ska det bli. Har hittat ett par på stadium för 899:- som passar till allt man kan ha på sig, som mina nuvarande (rosa) inte gör..
 

Dagens sena frukost


 
Smoothie 
1 ägg
Hallon
Kvarg
Mjölk
Mixa!

Två skivor bröd också med kalkon på. 

Höstlovet börjar bra!

Åh. Kände bara imorse att jag ville ligga kvar i sängen när jag vaknade halv 11. Och, det gjorde jag faktist. Det var bara så hilma skönt att ha lov. Att göra precis vad man vill på dagarna! 
 

Om jag kollar tillbaka till förra höstlovet så har jag förändrats ganska mycket, det kommer jag ihåg. Men det höstlovet för två år sen kommer jag mer ihåg. Det var då, som jag fick kontakt med min nuvarande pojkvän. Jag var så glad kommer jag ihåg. Jag umgicks också med min fina vän alva hela tiden, det var lixom vi mot världen. Jag kommer nog aldrig att glömma det!
 

Idag då? För många veckor sen. När skolan började ungefär, så bestämde jag mig för att jag skulle gå upp i vikt och försöka bygga muskler fram till höstlovet. Och när höstlovet kom så skulle jag börja att gå ner i fett procent och få fram musklerna. Nu är höstlovet här, äntligen! Men jag känner mig inte redo än, verkligen inte. Jag har lyckats att gå ifrån 53kg till 56,5 kg. Så jag är en bit på vägen. Men samtidigt då, jag har varit rädd för att få en utåtputande mage, tjocka ben och ja, ni förstår. Så samtidigt har jag även kört väldigt mycket kondition. Men nu ska jag försöka korta ner på det och köra hård styrketräning istället - tungt!
 

Hummlegården i stockholm.
 
 
 

Höstlovet?

Känns som om höstlovet kommer gå jättefort! Har ingenting planerat, men skulle vilja klämma in en shoppingdag med mamma och vännerna, tjejmys, spadag, vilodag något som jag redan har planerat in är lite festligheter med mina vänner och umgås med min fina älskling såklart. 

Ska nog även baka nuetella som jag inte hunnit med än! 





Söndag utan söndagsångest

Hej på er! Vilken dålig bloggare jag är...

Började med att ta en sovmorgon. Igårkväll så var jag och Andreas med våra underbara fina vänner och planerade inför fredag bland annat. Dom drack lite och vi körde runt på dom! Sen så var vi också till mc donalds och käkade, mm. 

Idag så har vi varit på Marieberg och letat vinterjacka till mig. Det gick inte bra alls. Vart arg för ingenting passade mig. Men tillslut fann jag en jacka som får duga :) 

Dagens träning vart ett snabbt biceps/triceps pass med övningarna biceps curls, biceps m vikt, biceps m redskap (vet ej vad man ska kalla det, kan visa bild) triceps m redskap och vikt.

Nu bjuds det snart på underbart god middag. Potatis kroketter och kött samt äppelpaj som efterrätt! Underbar helg. Imorgon startar höstlovet!

Triceps m redskap


Snart är lördagen över för den här veckan

Go'kväll!

Det är tufft att vara hundvakt!
Ligger i soffan, ganska så trött och hungrig. Den här dagen har varit underbar, träningen gick bra, bara fått umgåtts med Andreas ja allt har helt enkelt bara varit så bra. Små saker gör stor skillnad! Gårkvällen spenderades i ett garage med roligt folk! Vi var hemma efter 1 så vi vaknade inte förens halv 11 idag.

Men imorse efter frukosten så blev det en promenad med hundarna. Sedan åkte jag och Andreas ner till Laxå där jag tränade o det gick super bra!! 

Körde rygg, axlar och lite bröst! Det var så kul, verkligen! Körde även promenad och tabata intervaller :)

Har även hunnit med att dammsugit, bäddat sängen, och lagat mat till Andreas föräldrar som kom hem nu! Det blir fläskfilé i ugn med hasselbakspotatis och sparris och jensens favorit sås! Kommer bli så gött gissar jag på!

Ikväll ska vi umgås med en kompis som flyttat till en egen lägenhet! :) 



 


Tips på underbar smoothie

Denna goding drack jag efter träningen igår. Det var fruktansvärt god, mm!



Fredagsfika

Idag när jag var i Örebro passade jag på att njuta av en jättegod morotskaka med grädde till. Det var på Bara Vara och det var så sjukt gott! Kan vara för det var hur läge som helst jag fikade? Jag var iallafall värd det tycker jag! 



Fredag kväll

Hej!

Dagen i skolan gick fort. Åkte till Örebro och gick till gymgrossisten och köpte chokladsås! Får se om den är god! Kom hem till Andreas vid halv sex och då gjorde vi mat åt hundarna och gick ut på en promenad med dom! Myspys!

Nu ligger vi båda i varsin soffa haha och har matkoma. Andreas och jag lyxade till det med pizza.. Men, det är ju fredag, helg och lov! så sjukt underbart med lov. Ska ladda hela veckan så jag orkar skolan ända till jullovet igen. 

Ikväll ska vi bara njuta i varandras sällskap ikväll och fortsätta våran kväll med godis och massa gott! Nu väntar en snabb dusch innan idol mys! 



Dagens pass.

Dagens pass vart inte alla rygg utan det vart biceps/lite triceps och axlar/bröst ja ganska så blandat haha. Körde mest biceps övningar som biceps curls m stång och hantlar, bicepsövn m vikt, axellyft, tricepscurls ja en massa övningar! Kul var det iallafall! 

Till mellanmål efter det åt jag en proteinsmoothie o två skivor bröd! Efter det så gick jag o Andreas ut till garaget o fixade med hans bil! 

Snart blir det taco till middag sen ska det bli så underbart skönt o lägga sig i soffan! :)



Bilder ifrån dagens pass. Jobbar på armarna! Dagens ego pic och några av dagens vikter :) 


pain pain, go away

Heey!
 

Dagen har bestått utav skola. Gjorde dock inte så mycket, ett matteprov som jag gjorde på en timme och sedan fick vi sitta och vänta ifall vi skulle ha någon spanska halv 12, som vi inte hade sen tillslut. Så åkte hem med ett tåg vid 12. 
 
Sedan dess har jag suttit vid datorn och gjort ett träningsschema till en kompis som bad om det, hoppas hon blir nöjd med det! Jag är ju trots allt ingen personlig tränare (än) hehe, men kanske kunde hjälpa till ganska mycket med min erfarenhet ändå! 
 

Sen jag kom hem har jag proppat i mig en snickers och kaffe. Ska snart byta kläder till träningskläder och dra ner till gymmet och köra ett hårt pass :) Blir kanske rygg idag igen, det är fan det roligaste som går att göra! Och så ska jag nog lägga till lite triceps också. 
 
När andreas kommer ska jag köpa cola (zero såklart!) så ska vi mysa med det och en film! Inget plugg, så hilma skönt!
 
Drop that... :D Motivational 💥

Lill-lördag

Gokväll! 

Har haft fullt upp idag. Först skolan, sen hem och plugga tills Andreas kom o hämtade mig. Vi åkte till min pappa och hämtade mina saker och åt lite. Åt tre mackor med skinka o ost + nutella.. Så sjukt gott, grym pwo! Haha, bulk kallas det ;) 

Väl på gymmet så gick jag i 20 minuter på bandet sedan körde jag ett TUGNT benpass. 

Dagens pass såg ut såhär: 

Spuats 50kg
3x4
Squats 40kg
2x5

Benpress 85kg
4x6

Vader vet ej hur många kilo men så tugnt jag orkade x3

Bakrelår m hantlar 3x8 12 kg

Resten av dagen har jag pluggat o nu är jag hos Andreas, vi kollar bonde o myser. Ska kolla igenom matten snart igen. 

Bild ifrån dagens pass 

Morgon inlägg

Godmorgon!

Har ni sett den nya bloggdesingnen? Jag har det iallafall och jag gillar den riktigt mycket, dock är den inte helt helt klar men det blir den idag! 

Har precis ätit upp min äggmacka o skinkmacka. Satt fint i magen! Snart ska jag åka till skolan för att göra svenska prov, hoppas det går bra.. Och när jag kommer hem så ska jag träna o sen spendera massa tid med Andreas. Saknar honom så mycket!



Bloggfix

Shoo alla Beccis läsare..! Kommer greja lite här på bloggen, så det kommer se lite stökigt ut ikväll. Hoppas ni kommer gilla den nya designen och fortsätter läsa Rebeccas blogg! :)
 
Uppdatering: Som ni kanske ser är bloggen ännu inte helt klar, men på god väg..! Det är lite kring fältet på designens vänstra sida som ska fixas och sedan ska även texten i inläggen ändras och även den "rosa linjen" ska bort. Jag själv har lite läxor att göra så måste tyvärr lägga ner tid på det. Bloggen är förhoppningsvis klar imorgon, kramar på er. 
 
Ännu en uppdatering 
Bloggen är snart helt klar, lite kring spalten till vänster som måste fixas och även presentationen då.. Detta kommer bli klart till 100% imorgon, men jag vill få in mer kommentarer om ni hittar något fel eller om det är något ni skulle vilja att jag ändrar på? På min Mac såg jag inte problemen med texten så det är jättebra att ni meddelar om något mer fel uppstår! Annars vill jag väll tacka för mig och hoppas ni gillar den nya designen.. :)
Nu ska vi ju även försöka sprida Rebeccas inspirerande blogg, så om någon är intresserad av ett länkbyte får ni gärna kommentera under!

/emma

Redan onsdag imorgon?

Hej på er!

Startade denna dag med en god frukost som bestod av havregrynsgröt! Och juste nu har jag ätit upp min havregrynsgröt som jag gjorde iordning för mellanmål! Ja, jag älskar de. Nu sitter jag med matteboken framför mig o skulle behöva sova, men då sover jag ju bort hela dagen och det blir inte bra. Idag hade jag tänkt umgåtts med Andreas fast han var tvungen att jobba över men vi får se hur det blir. Ikväll har jag afro också halv 8. 

Ska snart sticka iväg på ett rygg pass tror jag det blir, o lite biceps kanske beror på hur mycket jag hinner. Men ska väll fortsätta med plugget så man kan sticka iväg o träna en sväng snart :)


Ååh nu vart jag super sugen på att köra axlar!! Aja, vi får se vart de slutar..

Crossfit DONE!

Godkväll på er! 

Idag så sprang jag i 22 minuter innan crossfiten vilket blev närmare 4km. Efter det så drog jag direkt till crossfiten, drack aminosyror o körde igång. Det här passet var riktigt jobbigt, höll på att spy i slutet! Men, det är väll så de ska kännas. Det ska ju kännas att leva lixom ;). Nu när jag kommit hem har jag ätit laxsallad med pasta, (ja, jag äter pasta!!), oliver, bladspenat, lax, oliver, feta ost, ärtor och tomat. Lite vad man hade hemma sådär. Det smakade iallafall bra i munnen. 

Ni kanske ser att min vän Emma gjort om min blogg lite? Hon ska fortsätta imorgon om hon orkar/har tid. Men den ska nog bli klar snart, det tar ju tid om man vill få den riktigt snygg! 

Nu ska jag lägga mig i sängen och få lite sömn. Godnatt på er!


Godaste! 

Ett inlägg om min träning och mat. Hur gör jag?

Tänkte skriva ett inlägg om hur jag lägger upp min träning under en vecka. Det är ofta olika ifrån vecka till vecka, går inte efter något speciellt schema, vilket är skönt, kan lixom bestämma helt själv vad jag är sugen på! Så, hoppas ni är lässugna!
 

Jo, till o börja med. Jag tycker inte det är så super viktigt att du ska skriva ett schema efter vad du ska träna för olika delar av kroppen vilken dag, eller vilka dagar du ska vila, eller vilka muskelgrupper ska jag köra tillsammans?
Dock kan det vara lättare för vissa att följa ett schema till punkt o pricka, men det här är MIG jag skriver om, inte vad som passar DIG bäst. Men vem vet, mitt upplägg kanske du vill pröva om du inte trivs med ditt nuvarande?
Eller ska du träna inför Bikini Fitness eller liknande, då är det annorlunda med kost och träning. 
 
Ungefär såhär brukar mitt schema se ut: (jag lägger upp hur jag vill  ha det helt på egen hand)
Måndag, crossfit samt kondition
Tisdag, ben och dans
Onsdag, Rygg och mage
Torsdag, Biceps/triceps
Fredag, kondition och rygg/ben
Lördag, blir oftast kondition efter allt man stoppat i sig på fredagen.. hehe, ångesten kommer fram!
kondition, axlar
Söndag, vila
 

Nu slängde jag bara ihop något, men som kanske kan bli veckans schema.., men jag försöker alltid klämma in två rygg och ben pass i veckan för att de största grupperna och det är de musklerna som jag just nu försöker bygga upp o få lite mer fina o formade.. 
 
Väldigt mycket kondition egentligen, det vet jag, iallafall om jag vill bygga muskler som jag också vill. Men varje konditons pass består inte av bara löpning (fast till mesta dels) men alternativen jag brukar köra är intervaller, PW's (minst 30 min då), Tabata intervaller och ibland blandar jag att cykla halva tiden o springa halva tiden. ibland blir det även joggning och på crossen. Eftersom jag mest gillar intervaller och löpning (effektiv) så blir det de mesta som jag kör. 
 
Maten då?! Vad äter jag..?
Jag äter mycket mat. Även fast jag inte är hungrig. Jag äter alltid mellanmål, två om dagen. Ett när jag kommer hem ifrån skolan, och ett innan jag ska sova. Vad innehåller maten jag äter då? Jag ser inte min tallrik med köttbullar o potatis som köttbullar o potatis. Jag ser de som proteiner och kolhydrater. I skolan kan det ibland vara svårare med maten, men ta lite sallad o släng ihop. Det är gott det med! 
 
Men jag försöker alltid att ha kolhydrater, proteiner o grönsaker på min tallrik. Vilket jag lyckas ganska bra med. Men blir jag inte tjock av kolhydrater? Nej. Det blir du inte.. Kolhydrater ger oss energi. Utan dem skulle vi inte få i oss energi. Vi behöver energi till både att använda hjärnan o att utföra fysiska aktiviteter. 
 
Det var ''lite'' om de. Har ni några frågor? Kom med dem! :) 
 Me this summer drinking a coke. 
 
 
 
 

Lite halvdålig bloggning..

...men så blir det oftast på helgerna när man har fullt upp med massa roligt.
 
Jag tror det senaste jag skrev om var mitt biceps pass samt med kondition? Ja, så var det nog.. Men sedans dess så har jag inte gjort så mycket. Tog en vilodag igår ifrån precis allt, både styrka o kondition. Ägnade hela min dag åt att sova ut, vakna brevid min underbara fina pojkvän, äta en god frukost, ta det lugnt o fika med familjen, och som pricket över i:et, en tre rätters på slutet med nyttig vegitariansk soppa/pure samt fruktsallad o turkyoghurt till efterrätt. Myssöndag.
 
Men även i söndags klämde jag in lite plugg eftersom religionsprov stod på dagens schema. Det gick iallafall hyffsat bra! Hoppas jag, hehe.. Men skoldagen rullade på och gick ändå rätt så fort trots den långa dagen. Tur jag har mina fina vänner! ♥ 
 
Ikväll står crossfit på schema som dagens träning samt kondition! Ska springa lite på bandet innan det på gymmet. Ska bli skönt att få springa av sig allt slagg ifrån helgen! Är jättetaggad på crossfiten idag för sist kom Stockholmsresan ivägen.
 
Just nu sitter jag iallafall med en kopp kaffe och ska kolla runt bloggar o sånt, kanske Emma kan börja fixa med min design idag? Headern är ju klar, jag vart supernöjd med den, emma är grym ♥
 
Don't forget to squats! 
Fitspiration | via Facebook

Svar på en fråga

Fick en fråga om det ofta är tomt på mitt gym!

Nej. Men när jag tagit alla bilder har det inte varit några folk, men oftast är det mycket folk! De flesta bilderna har jag inte tagit på samma dag som jag tränat. 

Svar på en fråga

Fick en fråga igår om hur jag "lärt" mig träna och äta.

Angående maten så har jag mest bara lärt mig själv. Självklart har jag sökt på internett om nyttiga fetter tillexempel! Men det är bara kolla på förpackningen vad det innehåller för något, så ser man ju hur bra mat det är. 

Angående tränigen så har jag ju sett o fått lärt mig o fått tips ifrån folk på gymmet. Sen så följer jag även ett bra konto på instagram som heter gymexercises. Dom lägger upp bilder/filmer på olika övningar för kroppen! 

Hoppas du fick svar på din fråga :)

Lördag

Gokväll på er! 

Idag har jag varit i skolan men var bara där en kort stund för jag skulle på kalas så jag fick gå tidigare. Kalaset var trevligt o mycket gott fika! Jo efter det så åkte vi hem och så böt jag om och stack till gymmet. Andreas hämtade mig en timme senare, så nu ska vi snart duscha och sen äta potstisgratäng, sallad o kött. Gott!

Dagens pass vart lite vad jag vart sugen på, biceps och kondition!

Började med 15 min löpning/pw och sedan körde jag tabata intervaller. (Och innan frukost körde jag intervaller). Avslutade med tre minuter pw som "nerjogg". Det tog 25 minuter.

Biceps curls: 
10-12 inte säker hur mkt de va..
4x8

Bicepscurls: 
5kg 
4x10

10 kg x 4 m "platta"

Biceps med stång 20kg x 3

Biceps övning m redskap vet ej hur många kilo men körde tre gånger 

Nu ska jag umgås med Andreas o hans familj. Äntligen, är så hilma trött o varit det hela dagen vilket resulterar till ett dåligt humör... 





Fredagsmys

Gokväll! 

Var inte alls taggad på gymmet idag. Men jag tog mig dit, körde mage och ben och det resulterade till ett bra pass. Var faktist trött i benen efteråt! Det var väldigt skönt att jag körde ändå fast jag tänkte strunta i det! 

Nu har jag och min familj o Andreas ätit tacos. Det var supergott verkligen! Ikväll är det fredag o då är det en självklarhet att äta massa gott. Så ikväll myser vi ner oss med choklad o pringels o cola Zero framför idol. Älskar fredagar! Dock är den här inte lika rolig som alla andra.. Skola imorgon i tre timmar men det ska nog gå bra, får ju träffa mina vänner!

När jag kom hem låg en present på min säng. Det var en nyckelring ifrån Hawaiioch trosor ifrån VS. Det blir man så glad av, tackar o bockar!


Morgon promenad

Godmorgon! Lite sent kanske.. 

Imorse vaknade jag 7 och tog en morgon PW i en halvtimme! Lagom tycker jag. Vet inte hur långt det slutade på, men det spelar ingen roll. Efter det åt jag gröt, duschade och fixade mig iordning till skolan. Har haft två lektioner idag hittills, engelska och matte. Senare snart ska jag ha svenska och sedan naturkunskap sen slutar jag och tar en "mini" helg. 

Efter skolan ska jag handla med pappa och sedan träna. Efter det hämtar Andreas mig och så åker vi hem till mig o har fredagsmys :)

Det här skulle sitta fint.. 

Bilder ifrån idag!

Bild ifrån dagens pass: 

Kvällsmaten: 


Inspiration: 


Dagens träning

Hej på er!
 
Dagens planer vart lite annorlunda emot vad jag skrev förut. Ingenting blev som planerat. När mamma kom hem så tog vi en kopp kaffe tillsammans och sedan så satte jag mig och pluggade engelska och förhördes på svenskan, och det känns bra med svenskan så det känns superskönt! 
 
Tränade aldrig på hemmaplan ikväll utan åkte till Hallsberg med mamma och min syster för att hon dansar där i en timme så medans hon dansade så gymmade jag på Allébadet i hallsberg och min mamma solade och bastade. 
 
Började passet med en halvtmmes PW på bandet! Svettigt!

Sedan körde jag biceps och lite triceps och axlar. Fick bra pump i axlar och biceps! Tänkte ju inte köra biceps idag men andledningen till att jag gjorde det var att dem har så bra hantlar där, haha. 
 
Så dagens pass: 
Biceps curls med hantlar: 9kg
6x8 st
 
Bicepscurls med stång: 15kg 
4x5 st förutom sista gången då jag körde 10 istället för 5. Jobbigt!!!
 

Triceps med hantel bakom huvudet: 6kg
3x6
 
Axelpress med stång 15kg 
3x8
 
Med hantlar: 10kg
3x10
 
Nu ska jag äta hemmagjorda köttbullar med potatis och grönsaker samt hemmagjord underbart god brunsås! Musclefood! Under passet hade jag också mina aminosyror!
 Ej bild ifrån idag. 
 
 
 

Fredag imorgon igen?

Shit va veckorna går fort! Redan fredag imorgon igen? Dock så är det inte riktigt någon helg den här veckan för mig för på lördag har vi öppethus på vår skola så ska gå i skolan tre timmar mellan kl. 10 och 1. Segt, men vad ska man göra lixom.. helgen kommer även gå åt till att plugga eftersom jag har prov nästa vecka i 3 olika ämnen. 
 
Men dagen rullade på fort. Satt och lyssnade tillsammans med resten av alla 1:or på en föreläsning som handlade om mannen, kvinnan och det mänskliga. Han var jättebra han som pratade, man satt lixom inte och halvsov med tanke på att vi satt där inne i 2 timmar. Efter det var det lunch halv 12 och åt ett stort lass med potatis och kött samt en mjuk brödskiva. Till efterrätt var det frukt och grädde och jag antar att det var så ''fin'' mat i skolan idag för det är kärlekensdag på vår skola. Sedan klockan halv 1 skulle våra ordinarie lektioner börja. Vi antecknade lite och skulle göra några frågor som jag redan var klar med, så då var det bara att sluta! 
 
Var hemma vid två och det tar ca. 30 minuter för mig om jag går i rask takt hem ifrån stationen så jag tog det som ett litet extra mini träningspass och gick en powerwalk hem, trots allt regn och rusk och kylan. Men, efter åt är det ju så skönt. 
 
Idag har jag lite planer jag måste göra.. för det första så ska jag snart fika med mamma när hon kommer hem vilket är snart och sedan så tänkte jag gå ut på en powerwalk och sedan gå förbi elljusspåret som det kallas och springa intervaller i en uppförsbacke. Efter det tänkte jag gymma och sedan hem för att plugga på religion och svenska. Kvällen får bli en lugn kväll i soffan, vilket det inte blivit på länge :)
 
 
Blir att köra lite axlar o triceps idag :)

Onsdag

Hej! 

Väldigt trött idag. Och det är jag fortfarande, så det gick lite segt att plugga förut men hoppas någonting har fastnat iallafall fast det inte känns som det.. Just nu la jag och Andreas oss i sängen för vi är så trötta så vi ska ta och vila en stund innan maten.

Ikväll ska vi äta köttfärsås och spagetti och det är en bra rätt innan träningen tycker jag. Har inte hunnit med och träna än för att tåget var inställt till Laxå. Då åkte jag till Örebro istället och gick till gymgrossisten och skulle köpa chokladsås men den var slut... Då gick jag och skulle leta efter en tröja på ginatricot men inget som passade där heller. Andledningen till att jag åkte till Örebro var för att Andreas slutade tätt inpå efter jag slutade, så då kunde jag åka med honom hem! 

Efter maten så ska jag iallafall träna rygg. Är as taggad för det är super kul o träna! Hoppas ni också tycker det! :)



PS. Ska försöka göra nutella efter jag tränat idag! Sovmorgon imorgon så ska gå ut o gå, längtat! Orkar verkligen inte gå ut o gå klockan halv 6 som jag måste gå ut annars... Lite morgontrött! 

Var ifrån får jag motivation?

Tänkte dela med mig var ifrån min motivation kommer? Hur blir man motiverad till att träna?
 
Jo. Motivation kommer från många olika håll. Skolan, internett, på stan, hemma, i gymmet. Ja, säkert många mer ställen, det är olika från person till person. För några år sedan så hade jag ingen motivation till att träna alls. Jag kommer inte riktigt ihåg hur den kom. Men om jag tänker tillbaka lite nogrannare så var det nog när jag kollade mig i spegeln och ville ha en förändring - visst, det var väll inte största motivationen, det var väll mer när man såg att andra tjejer som var så smala och fina. Jag bestämde mig för att jag ville bli en av de fina och smala tjejerna. 
 

Men nu, senare,när jag gått ner mina kilon som jag velat. Då var jag nöjd. Riktigt nöjd. Men?... Var det här fint på mig? Jag ändrade tanken helt. Fick en ny syn på det hälsosamma livet. Började inspirera mig av andra tjejer. Nu är det inte dem smala och fina längre, utan de muskulösa och fina tjejerna! Så nu, efter ett månader i gymmet, ett par mil ute och på löpbandet, så känner jag mig så mycket piggare, gladare och framförallt hälsosammare! 
 

Jag var ute efter att leva en hälsosamlivsstil, bra mat, nyttig mat. Jag tycker jag har lyckats. Och nu idag, så är jag en bättre person än vad jag var för 1 år sen. man har sina upp och ner gångar, ibland är man inte alls speciellt taggad på att gå till gymmet eller gå ut och gå. Men, om jag inte går till gymmet, då kommer jag ångra mig att jag inte gjorde det och vara arg hela dagen på mig själv för att jag inte tränade. Oftast räcker det bara för mig att stoppa i mig något att äta, kaffe och sedan är man taggad. Kolla lite insperations bilder på instagram så blir allting komplett. Ibland så kollar jag på bilder på mig själv och det gör mig också taggad. Man vill ju vakna upp och känna att man tränade igår. Det är bästa känslan! 
 
Ett annat tips som kanske funkar bra för dig är att ta progress bilder på dig själv. Ta en idag, om en månad, sen fortsätt så till kanske efter jul? Låt inte vågen avgöra, utan spegeln. 
 
 

Ser ni vad jag ska baka för något?

Ska försöka mig på att göra nyttig nutella! Kan lägga ut recept om ni skulle vilja ha det efter jag gjort nutellan och sattt betyg på den själ, kan ju misslyckas totalt! Dock hinner jag inte göra det idag... plugg och mys med pojkvännen och träning står på schemat. Så måste sätta igång nu om jag ska hinna med allting. Ikväll är det afro halv 8 så innan det ska jag köra rygg på gymmet också :) Älskar att köra rygg! Ska köra tungt idag! Super taggad! Vill att den ska växa!
 
 
 
För övrigt så vet jag bara att det är mycket att göra i skolan... har tre prov nästa vecka, men det ska och kommer förhoppningsvis gå galant! Mest nervös inför matten, men bara att plugga så klarar man allt! :) Man måste ha en positiv tanke, annars kommer man inte lika långt! 
 
Tänkte skriva ett litet motivations-inlägg också. Så stanna kvar en stund! Puss
 
 
 
 
 

Stockholm stad

Hej! Dålig bloggning ifrån min sida.. Men har haft fullt upp. Igår umgicks jag med familjen och med Andreas. Vi åkte hem till mig och duschade o la oss framför Baksmällan 2 och sen somnade vi efter flugjakt haha! Vaknade tidigt imorse vid halv 6 när Andreas skulle iväg men sov en halv timme till - var ju tvungen att vara utvilad till en dag i Stockholm! Somsagt så var alla samhällsklasser i Stockholm idag, åkte i en jätte fräsch buss dit ( de bästa var att det fanns eluttag).. Sedan när vi kom dit så fick vi gå på stan. Jag och två klasskompisar gick in på gallerian och köpte frozen yoghurt och pratade. Sen strax efter det var det dags o gå tillbaka o möta upp alla för att göra studie besök på/i (??!) synagogan. Det var väldigt speciellt och samtidigt lite sorligt. Sedan hade vi ännu egen tid i stan och då så kollade vi runt inne på Zara och sedan käkade vi på Max. Jag tog de nyttigare alternativet, en delifresh kycklingburgare m. äpplebitar + ramlösa. Men dagen är inte slut här! Klockan är fyra och vi ska åka mot tv-huset! Vilket var så mycket intressantare än vad jag trodde. 

Så jag var hemma vid halv 10 så jag har kört ett litet crossfit pass här hemma med olika övningar alla i sträck samt några intervaller, hm.. Det var väll sådär. Jag är så trött på min kropp, är verkligen inte nöjd med den. Men då gäller det o kämpa ännu mer och kanske lägga om kosten lite. Ska prata med en i veckan. 

Hoppas ni haft en bra/bättre dag än mig! 
Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon!

Otroligt trött

I fredags tog jag en vilo dag, det var välbehövligt känner jag. Jag är helt slut i kroppen! Imorgon får det bli en vilodag igen för att vi ska till Stockholm med alla samhälls klasser. Kul, men synd att man inte hinner med att träna eftersom vi kommer vara borta hela dagen. 

Men dagens pass vart ben och 10 minuter mage. Körde vanliga squats, tabata intervaller samt promenad, utfall, lite baksida lår m hantlar, benpress. 
Idag var det riktigt jobbigt var så fruktansvärt trött. Tror att jag måste bli bättre på att återhämta mig, äta mera mera mat o som sagt fler vilodagar. 

Ikväll ska jag äta paj med min pojkväns familj sedan ska vi hem till mig och äta mörk choklad och honungs melon. 


Sån sjuk inspiration

Lördag!

Igår så spenderade jag mesta dels av tiden med min pojkvän. Åkte till honom vid 6 efter jag hjälpt mamma och handlat massor av mat tills idag då det är fest. Men går dagen blev lugn. Jag tränade inte. Jag kände att jag verkligen var hur trött som helst och ville bara hem och vila upp mig. Så jag och min pojkvän och hans pappa beställde pizza. Jag tog en labusola (med skina o räkor), Andreas kommer jag inte ihåg vad han tog men hans pappa tog en kebab pizza med pommes på också. Åh, vad gott det var. 
 
Idag vaknade jag och andreas halv 12 (!!) vi som brukar vakna vid halv 9 på helgerna.. vad hände?! Så vi käkade brunch, rostade mackor (ja.. nyttiga) surdegs bröd! Skit goda! Sedan städade vi upp lite på mitt rum. Efter det vid klockan 2 så tränade jag biceps o lite triceps. Triceps är bland det tråkigaste jag vet..Det gick iallafall bra fast jag var väldigt trött hela passet. 
 
Körde också 25 minuters löpning. Värmde upp med lite mer en 2 km sen resten körde jag tabata intervaller. Idag var det så sjukt jobbigt! Ville bara dö, men samtidigt bara få det överstökat, så jag körde klart allt trots jag var så trött och benen var tunga. 
 
Nu ska jag göra lite sallad till kvällens pajer vi ska äta. Sedan hoppas jag att Andreas kommer :) 
 
 
 
 

I skolan

Började dagen med en pw! Gick i 40 minuter sen duschade jag och fixade mig till skolan och åt kvarg o drack aminosyror. Sen fick jag skjuts till stationen. Jag började tjugo över 9 idag så därför hann jag med en morgon promenad! Dock gör jag bara det två gånger i veckan..

Nu sitter jag i skolan och har haft engelska och matte. Har lunch nu men ska inte äta riktigt än. Min nästa lektion börjar halv 1 med historia. Sen är det bara en lektion kvar tills jag slutar, skönt! Efter skolan ska jag med mamma och handla inför hennes fest på lördag och träna, sen ska jag umgås med Amdreas hela helgen. Äntligen får jag träffa honom! 

Juste! Köpte en ny shake ifrån gymgrossisten (kanske inte så
Svårt att se) kostade 89kr men väldigt värd pengarna och är super smidig! 

Inte bara träning som är viktigt!

Jag tycker att hyn är väldigt viktigt. Speciellt hos oss som bär smink näst in till varje dag. 

Så ska tipsa er om en bra make-up remover gel för naturligt skinn som är ifrån Garnier! Tycker den är väldigt bra eftersom man blir så ren i ansiktet efter åt (såklart) och väldigt len. 

Jag köpte min på h&m för 69kr tror jag den kosta! 


Sen ska jag även passa på att göra lite andra tjejiga grejer som raka benen, ansiktsmask och ta deep cleansing för ansiktet. Och smörja in mig med en god body lotion såklart! :) 




Veckans 7 pass gjort idag!

Oj, känns som om det blivit jätte mycket träning den här veckan! Idag räknade jag ut att jag gjort mitt sjunde pass. Det är bra gjort tycker jag, men kroppen blir sliten! Så på lördag ska det bli skönt med en vilodag! Tänkte ju att det skulle bli en vilodag idag som jag tidigare skrivit, men så blev det inte.. Skjuter alltid upp vilodagarna!... Tror det blivit så mycket träning för jag inte varit med min pojkvän på hela veckan och inte så myclet plugg, men imorgon får jag träffa honom igen! 

Men dagens rygg pass gick bra. Körde 35 minuter effektivt pass + några magövningar i slutet. 

Lastdrag: (vet ej vikten) men höjt mig ifrån 55kg!! Skit glad! 

6x5 st 
Både framför o bakom huvudet.

Rygg övning med hantel: 
(Tre olika övningar) 
12 kg & 6kg

Chrunches
3x12

Fällkniven: 
3x12

Sneda chrunches
3x12

Sen avslutade jag passet med denna magövning: 

(Sedan upp igen & ner) 



Bra pass på actic kompassen @örebro

Gokväll på er! Nästan godnatt ju? 

Jo vad har jag gjort idag då? Om vi ska bortse ifrån träning så gick jag i skolan tidigt till halv 3 sen tog jag tåget till Örebro för att hinna med en shoppingrunda (liten) sedan gå till actic kompassen för ett gympass. 

Idag på gymmet körde jag biceps och lite axlar, men mest inriktat på biceps. Körde lite kondition också, 11 minuter löpning (ca 2km) sen tabata intervaller

Det jag gillar så mycket med tabata intervaller är att det går så fruktansvärt snabbt. Jag brukar köra 10 minuter ungefär när jag kör och det är riktigt jobbigt men samtidigt kul. Och sen så går tiden så fort. Idag tävlade jag lite mot en tjej (på löpbandet brevid) hehe så kunde inte sluta springa för då hade jag ju förlorat... !

Men dagens pass: 
Biceps curls uppvärm. 8kg 5x8
-//- 9kg 5x7
-//- 10kg 5x6

Biceps curls med stång: 
12kg 3x10
15kg 4x7
20kg 5x4

Axel press m. Hantlar 
10kg 3x6 och 2x8

Axel press i maskin 
30kg 3x3 

Åt en bakat potatis med skagernröra på Marieberg och köpte även en ny shake ifrån gymgrossisten som fick följa med hem! Imorgon börjar jag tjugo över 9 så ska upp innan 7 och gå en pw i ungefär 40 minuter. 

Bloggar med imorgon! 

Bild ifrån weheartit

Afrodans tar på krafterna.

Afrodans tar verkligen på krafterna! Efter benpasset så vart jag jättetrött, trots jag ätit och laddat innan och nu efter. Så dansen gick inte så bra som jag ville men ändå skönt att man var där och körde! 

Nu har jag precis kommit hem och har ätit en av farmors bullar med ett glas mjök till. 

Imorgon är det vilo dag så imorgon ska jag tänka extra mycket på vad jag stoppar i mig. Mycket proteiner så kör vi på torsdag igen! :) 


Benpress 10x4 80kg 

Squats 40kg 6x5 st

övning med hantlar som tränar bakrelår 10x3 

Framsida lår 6kg 8x3

Sen så körde jag en övning som tränar rumpa o ben. Stod på en högre låda kan man säga med ena benet o gick upp 6 gånger med ena benet o sen böt till de andra o gjorde 6 gånger. Upprepade det 3 gånger. 

Slutsats av dagens träning: TRÖTT! 
Godnatt! 


Lager 157

Blivit helt galen i lager157's kläder den senaste tiden. Älskar deras fina blusar! Ska in till örebro imorgon för lite shopping med pappa. Tror det kan bli lätt att svänga in på lager157 då också... EMILIA_GRA157 blus Notelia navy

Progress bilder!

Tänkte dela med mig av några progress bilder. Några bilder är dåliga och några bättre men man ska se ganska bra ändå hoppas jag :) 
 
 
2011/12. Jag struntade i vad jag åt och kunde ingenting om träning o hälsa. Tränade dock fotboll.
 
På våren 2012 började jag träna mer än bara fotboll. Började springa flera mil i veckan och gick ner mycket i vikt. På den här bilden väger jag nästan 49 kg. 
 
 
I början på 2013 så började jag gymma. Men jag sprang fortfarande väldigt mycket. Så jag bröt istället ner musklerna. Åt aldrig efter träningen, kanske bara en frukt. Kroppen mådde inte så bra här tror jag. 
 
Men ändrade tanken och ville få muskler. Sen nu ca 10 månader efter väger jag 55kg. 
 
Är fortfarande inte nöjd med min kropp men varje dag som går kan man jobba på att förändra den. :)
 
Snart åker jag iväg på ett benpass på gymmet och ikväll är det dans!
 
 
 
 
 
 
 

Dagens pass!

I ätandes stund så tänkte jag skriva dagens träning. 

Dagens pass: 
Tabata intervaller på gymmet 
20 sekunder löp (snabbaste du orkar) 10 sekunder vila. Upprepade det i 10 minuter. Tiden gick så fort och det var så kul, ja.. Kul! 

Efter det körde jag lite rygg:
En armsrodd 5x3 10kg
Drag bakom och framför naken 10x3 vet ej hur mycket vikt exakt men rund 30kg. 
Körde i en annan rygg maskin också som jag inte vet vad övningen heter. 3x4 st. 

Efter det käkade jag några riskakor (ekologiska lättsaltade) så jag fick energi och även en bar. 

Sedan var det dags för ett crossfit/tabata pass. Vi körde 9st Woods med 20 sek per styrke övning sen 10 sek vila. Till det hade jag mina aminosyror! 

Nu när jag kom hem så gjorde jag äggröra på två ägg och turkisk yoghurt med cocos flingor och både varma och kalla hallon. Samt ett glas vatten. Nu ska jag göra rent min shake sen duscha och sova. 



Måndag och crossfit

Hej! 

Kom hem vid 3 ifrån skolan. Skolan var tråkig, men äntligen är det tisdag imorgon så 1 dag närmare fredag och då får jag träffa min pojkvän igen. Haha, larvig jag är ;) Efter skolan så var jag på ett mottagningsbesök och sedan cyklade jag hem. Nu har jag ätit några riskakor och en skål med yoghurt och linfrön samtidigt som jag läste lite om vikinga tiden. Tråkigt, historia är verkligen så tråkigt! Men det måste också göras. Men nu tog jag en liten kort bloggpaus och uppdaterat som jag inte gjort sen lördags. Andledningen till det är att jag inte haft tid. Livet kom lixom emellan! 

Idag är det crossfit på träningsschemat som gäller vilket är väldigt kul. Men innan det ska jag köra lite rygg på gymmet. Ska ta mig en kopp kaffe så jag piggnar till och sen plugga matte och byta om till träningskläder sen ska jag nog åka ner o lägga mig en stund i solariet. Så skönt! 

En bild ifrån gårdagen




Utmaning till mig själv

Ska ta en före- och efter bild och se hur pass vältränad man kan bli på 79 dagar. Gör det mest bara för skojsskull! Kommer lägga ut en bild om 79 dagar på hur jag ser ut idag och hur jag ser ut om 79 dagar. Hoppas på skillnad. Dock vet jag hur svårt det kommer bli med godis o alla myskvällar, men får försöka! Och, det är ingen tävling mot någon, bara mot mig själv! 

Kommer bland annat att börja köra med tyngre vikter och bara några reps men flera sets. ser fram emot de! I veckan är det 110% på kost och träning! 



Kvälls inspiration

Säger godnatt och somnar brevid en underbar kille. Men först tänkte jag bjuda på lite härliga bilder: 







Lördag eftermiddag

Den här lördagen har hittills gott fort. Andreas och jag tog en snabb sväng till Marieberg för han behövde ha en ny vinterjacka och lite så! Sen tog vi en fika med mamma också. Sen så åkte vi hem och åt omelett och tog det lugnt. Idag har jag ingen träning planerad, ska bara ta det lugnt och äta god mat! Blir ännu en hemma kväll ikväll, ganska skönt! 

Nu ska jag tänka på vad jag ska göra på gymmet imorgon. Ska också fika med Emma och Frida! Och umgås mer med min älskling som jobbar kväll hela veckan. 

Bjuder på dagens inspo

Fredag!

Go'kväll!

Har inte hunnit med någon bloggning idag. Idag i skolan gjorde vi ingenting i princip. Hade en halvtimmes matte och skolfoto. Och ändå var man hemma vid 4, rätt segt! Men efter skolan hämtade Andreas mig och när vi kom hem fikade vi dounts jag köpte på marken idag. Efter det åkte jag och tränade ben och så körde jag löpning och intervaller. Skönt pass! Nu sitter jag hos Andreas o vi har ätit tacos hela familjen. Mysigt och gott. Nu ska vi mumsa chips, godis och marknads nougat jag köpte med. Hoppas colan och dricker bubbel vatten, lika gott om inte godare! 


Grym inspirations bild. Älskar den!

Dagens benpass bestod av
30kg knäböj 8x8 st
60kg benpress 10x6
Baksida lår på boll med kroppsvikt x4
Körde lite vader också då körde jag i en squat maskin 75 kg x3

Körde 15minuter löpning och sen tabata intervaller i 10 min. Underbar känsla efteråt :) 

Dagens middag

Go'kväll!

Ikväll firar vi mamma, och då så tillåter jag mig till o cheata lite! Till middag serverades lax, bacon, med oliver på och mos samt sås till det och sockerärtor. Såsen är inte den nyttigaste kanske dock! Till det drack jag cola Zero.

Nu efter maten så dricker vi kaffe och har lite godis till. Några stycken gör inte så mycket, så hård mot mig själv är jag inte! 


Dagens mat. 
Ha en bra fortsatt kväll!

Lite mer om aminosyror

Tänkte skriva lite mer om aminosyrorona jag köpte, till er som kanske inte vet vad det är för något :)
 
Jag använder mig av BCAA Hardcore är ett tillskott som hjälper att påskynda återhämtningen, stimulera muskeluppbyggnaden och till att hindra muskelnedbrytningen. BCAA står för Branched-chain amino acids och är det internationella samlingsnamnet för de tre grenade aminosyrorna L-Leucin, L-Valin och L-Isoleucin. Det ger även en uppiggande effekt, både mentalt och fysiskt. Jag själv fick en riktigt kick! 
 
 

Rygg pass

Hej!
 
Skoldagen var seg idag, gjorde knappt någonting på någon av lektionerna! I o för sig kan det väll vara skönt, men väldigt segt att bara sitta o vänta också. Men var iallafall hemma halv 3 och då började jag slå in mammas andra paket som jag köpt till henne. Hon slutade klockan tre så när hon kommer hem ska jag ge henne paketen. Kokade lite kaffe och gjorde iordning två brödskivor med ost på och ett glas jucie till mellanmål. 
 
Som rubriken säger ska jag köra rygg idag. Brukar köra rygg och ben minst två ggr i veckan, de är lixom de största musklerna. För några månader sen så gillade jag inte alls att träna rygg och ben, speciellt inte ben. Men nu tycker jag att det är super kul!! Men först innan dagens ryggpass ska jag vara hemma en stund med min familj. 
 
Efter gymmet kommer Andreas =) Mysigt. 
 
 
 
 
 

Äntligen hemma!

Hej på er! Hemma för första gången idag bortsett ifrån imorse då. Hade spanska prov, matte lektion och naturkunskap i skolan idag. Efter det gick jag till tåget och åkte mot Örebro för shopping på gymgrossisten. Köpte aminosyror med smak av vattenmelon, var riktigt god! Billig också, 199kr. Efter det åkte jag buss till marieberg och träffade mamma och min syster och tog en fika. Jag åt lite frozen yoghurt med hallon och mörkchoklad, min syster tog samma fast med vit choklad ochh mamma en crosant. Mysigt! 
 
När jag kom hem så tog jag med mig aminosyrerna och drog iväg på en kort promenad till gymmet och körde biceps och triceps. Gick riktigt bra! När jag kom hem så åt jag en kycklingsallad ifrån bowlingen. 
 
Hann inte ta några bilder idag.. Haft fullt upp hela dagen. Men ska iallafall försöka fixa det till i veckan. Imorgon fyller min mamma år så då ska vi få besök och bjuda på mat, Andreas kommer också o gör sällskap. Ska allt hinna med ett gympass, är hemma vid halv 3 imorgon! =) På fredag är det vilodag.. Ne, nu ska jag ta en dusch och sätta mig framför tv:n. Ha en bra kväll! 
 
En bild på min shake och aminosyror, allt ifrån gymgrossisten.
 
 
 
 

Sovmorgon!

Godmorgon! Stallde klockan på 08:30 och snoozade lite.. sköönt! Börjar klockan halv 12 idag. Men bara för att lärarna är sjuka, annars är det inte såhär bra på onsdagar.. Jo,nu är jag iallafall uppe och ska äta frukost, dock vet jag inte riktigt vad jag ska äta, ska åka in med 10:05 tåget så måste äta något mättande så jag håller mig ända tills dess! Ska köpa eller ta med något litet som jag kan äta under dagen eller efter skolan då vi inte hinner äta under skoltid.. 
 
Igår var det 1 timmes afro dans på schemat! Kanske inte låter så jobbigt? Men jo, det blir vad man gör det till :)
Igår fick jag också en kommentar om jag kunde förklara bättre om hur jag tränar magen. Tänkte ta lite bilder idag om jag hinner och visa er. 
 
Ha en bra dag!
 
 

Svar på en fråga!

Frida
 
Vilka maskiner/vikter använder du när du tränar mage och armar? Hur började du i början? Skulle vara bra att få tips till en som nyss har börjat träna på gym osv. :)
 

Oj den här frågan kan få ett långt svar... Hm, vi börjar med armar då. När jag tränar armar (biceps, triceps) så kör jag aldrig i några maskiner längre. Gjorde det mycket i början men att köra med fria vikter är så mycket roligare!
Om jag kör vanliga biceps curls så brukar jag köra med 10kg/arm x5 (ta hjälp med andra armen om det är jobbigt i början, det gjorde jag) men om jag kör biceps curls med en stång med vikter på så har jag kört med 17kg. Om jag kör triceps så brukar jag köra mellan 6-10kg. 
 
När jag kör mage så brukar jag köra 8kg (tror jag)? när jag har ett rep bakom huvudet (repet sitter fast i en lina) och sen drar ner och upp magen, svårt att förklara.. men det är min favorit övning, tar riktigt bra. Annars kör jag bara vanliga magövningar som plankan, fällkniven, vanliga crunches, sneda chrunches. 
 
Mina tips till dig är att kör inte med för tunga vikter i början, börja lagom o känn efter vad du orkar med. Sedan när du känner att det börjar bli för lätt så kan du köra på med tyngre vikter. När du tränar mage ska du ju tänka på att dra in magen. 
 
Hoppas du är nöjd med svaret, bara att fråga mer om ni har någon mer fråga eller vad som helst :) 
Bjuder på en bild som jag tog tidigare idag, någon dag tänkte jag fixa med progress bilder också. 
 

1 oktober

 
Igår efter crossfiten var jag helt slut, jag åt en stor portion med potatis och köttgryta med mjölk och dricka till. Sedan tog jag en lång varm dusch och la mig i sängen brevid Andreas som väntade på mig. Vi låg och pratade och hade det mysigt och somnade tidigt för vi var så trötta. Vaknade dock upp ensam, rätt så pigg ändå! 
 
Gick upp och åt ett jättegott nyttigt surdegsbröd till frukost med ost och salami på. Sedan gick jag en väldigt kort skoldag från klockan 7.50 - 11.10, hade bara två lektioner för att lärare var sjuka och så fick vi en hemläxa istället för att gå o vänta hela dagen på den sista lektionen. Jätteskönt att vara hemma redan nu, då får jag tid till att städa mitt rum, träna och plugga. Har inte fått så mycket läxor hitils vilket är super skönt. 
 
Just nu så sitter jag och äter en skål med turkist youhurt, flytande honung, linfrön, kanel och ett grönt äpple i en stor röra. Verkligen super gott och nyttigt! Du kan göra det ännu nyttigare genom att skippa honungen! Till det dricker jag en stoor kopp kaffe och tre knäckemackor. 
 
bild på dagens röra. 
RSS 2.0