gokväll

justnui skrivande stund sitter jag med en banan i ena handen efter ett rygg pass samt lite axlar på gymmet! Nu ärr banane öppäten. haha. Förut gillade jag inte alls banan men eftersom det är så bra efter träning och mellan middagen som nu så är det ju bäst att börja lära sig tycka om det! Än så länge är det helt okej, dom ska helst vara lite gröna! :) 
 
Kan förresten meddela er vad jag tyckte om proteinpulvret! Jag gillar det väldigt mycket faktist. Det har en väldigt god smak. Dock så har jag bara druckit mina ljumna men tror proteiner är mycket smarrigare när den är iskall! Tror mycket på att man måste lära sig dricka det, komma igång med smaken lixom.
 
Men dagens pass gick väldigt bra! Körde rygg, tungt: 
Lastdrag breda och smala med två olika redskap
Sittande kabel rodd 
Enhandshantelrodd
Lyft med hantlar 
 
Axel press i maskin (fram o baksida)
Axel press m hantlar 
Axel lyft m hantlar
 
Körde på lugnt med tungt med axlarna idag för tidigare i veckan hade jag så ont i ena axeln så jag knappt kunde lyfta något men nu som tur är har det gått över. Kanske hade sovit konstigt eller lyft något konstigt?
 
Nu väntar jag på att middagen ska bli klar och på att Andreas ska komma. till middag blirdet kyckling och potatis!
 
Bjuder på inspo ikväll
(1) healthy | TumblrStay Beautiful: #ThinbeautifulFemale Cyclist -- look at her form. | MotivationUntitledFemale Fitness Motivation | via Tumblr
sista bilden.... DREAM LEGS!!! Never skip legday! 
 

Bra dag idag

Hej på er!

Idag så gick jag i skolan, spanska redovisning.. Annars ingenting annat som var speciellt. Dagen rullade på. Jag var hemma vid halv 3 och väntade på att mamma skulle sluta så vi kunde åka och hämta nycklarna till lägenheten. När vi hämtar dom tog vi en god fika, smörgås med ägg o kaffe och gick lite på torget och kollade i en inredningsbutik och handlade mat. Vi packade även upp lite saker till lägenheten så det blir lite mindre till lördag! 


Men nu till själva grejen som jag är så glad över nu... PB i squats!!! körde alltså ben på gymmet idag, and yes my legs are shaking. Passet gick väldigt bra, fick hjälp på gymmet så gjorde PB i squats 70kg men hade aldrig klarat det om ingen hade pushat mig o hjälpt mig så mycket! Oerhört tacksam för hjälp o respons o så snälla ord som jag fick!! Dock tror grabbarna att jag lätt klarar 80kg... Men nja.. Haha.. 70 kg var iallafall person bästa :D 

Nu ska jag ladda med havregrynsgröt och en proteinshake ifrån nya proteinet. Strawberry white chocolate ifrån fitnessguru.se! 




Plåtade nerdersta bilden på läxor.. Ska skriva klart mitt referat och argumenterande text. Prov på fredag!! 

Tisdag

Gokväll.

Orklös dag. Skolan gick fort. När jag kom hem hade jag ingen lust att träna alls.. Ville typ spy på det. Så tog en vilodag! Skönt när man bara kan bestämma själv sådär ;) 

När jag kom hem i eftermiddags så hade skolkatalogen kommit så jag smsade Andreas o sa att han skulle skynda sig hit! Han kom som ett skott, så satte vi oss i min säng och pratade om allt och kollade igenom katalogen. Kollade genom h&m's katalog också, man vill ju ha allting... Shoppade ju senast i förrgår!! Men när man har pengar kan man få skämma bort sig lite kanske... Men hoppas mitt paket kommer snart som jag beställt!! 

Jag drack blueberry muffins the och en rostad surdegsmacka till. Och några mjuka pepparkakor. Favoritmaten typ. Packade ihop mina grejer och åkte till Andreas där vi bara latade oss. Nyss så åt vi hamburgare och goda grönsaker till och istället för bröd tog jag salladsblad! Så nyttigt blev det! Men snart ska jag ta något mer o äta så jag håller mig hela natten :) härom natten sov jag jättedåligt och mådde så illa så jag var super nära på att spy för jag ätit för dåligt... Usch vill komma in i mina matrutiner jag hade förut, annars växer jag ju inte!! 

Juste... På lördag så ska jag pröva på att gymma på Njoy i Kumla! Aldrig varit där, eller någonting men hoppas det är ett bra gym! 


Myste tillsammans med Andreas och mamma igår och hade lite fika på kvällen! Glöggen och skumtomtarna är ett stort tips! 

bilder ifrån gårdagens ryggpass

Hade tänkt bloggat igår men det vart inte så. Direkt efter jag tränat så åkte jag och andreas hem till honom och åt mat och bara tog det lugnt i soffan hela kvällen. super mysigt var det. 
 
igår på gymmet så kom min vän emma och tog kort på mig när gymmet var alldeles tomt! Bilderna vart super bra, tack o bock! :)
 
nu ska jag dela med mig av gårdagens ryggpass genom lite bilder: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inte varit så bra på att blogga..

Hej på er! 

Senast som jag bloggade var i torsdag så kan börja berätta lite om fredag... I fredags efter skolan åkte jag till Örebro och träffade Alva. Vi shoppade, åt och snackade massor. Jag köpte en tjockare cardigan, smycken, iphoneskal,  en julklapp, torrschampo och en ny bh! Jag hade en träningsfria dag men det vart mycket att gå på stan! Vi köpte massa godis o chips och drack cola!

Igår, lördag vaknade jag och Alva vid halv 12, åt gröt och macka och kollade tv en stund innan Andreas kom och hämtade mig. Då åkte vi till honom och tog det lugnt! Hans syster och mamma bakade lussebullar så vi mumsade det och efter de åkte jag och tränade ben. Veckans andra benpass! det tugnt och jobbigt, ville nästan bara där ifrån ibland haha men så skönt när det var över. Vi åt en god middag och myste massor med choklad och Andreas åt chips. 

Idag ska jag på kalas och sen ska jag nog köra rygg på gymmet :)




Rygg torsdag

hej!
 
Tänkte egna detta inlägg åt att skriva lite hur jag ändrat mina träningsrutiner. Ett tag körde jag ingen kondition alls men nu har jag börjat med att gå PW's 3 gånger i veckan ca. 50 min! Sist tyckte jag att det gick väldigt fort (gick 50 min), men alltid är det inte kul. Ska även börja ändra min mat lite, försöka äta mer ''rent'' inte så mycket såser så som ketchup och sånna typer. 
 

Det här gör jag för att försöka tappa fett men samtidigt bygga muskler. Och jag är ingen expert på det här eftersom jag äter och tränar hur jag vill och bestämmer helt själv allting. Men nu ska jag börja be om hjälp o förhoppningsvis så kommer det att bli bra :) Tidigare i höstas så uteslöt jag kolhydrater - nästintill för att förlora fett men det vart ingen bra inverkan, mådde jätte dåligt och kräktes tillomed. Så det kanske inte var något för mig, eller så får jag ge det en till chans när jag är mer redo!
 
Till er som vill börja träna och äta hälsosamt och verkligen gå in för det seriöst så skulle jag tipsa er om att köpa ett kost- och träningsschema av en erfaren! 
 
Just nu sitter jag och har lagt saker i kundkorgen som jag ska beställa imorgon med mamma, eftersom jag kan ju inte det själv.. Men ska beställa proteinpulvret ifrån fitnessguru som jag la upp för någon dag sen och en ny shake, samt ett ipad skal dock är inte det ifrån fitnessguru hehe! Ska beställa Strawberry White Chocolate och hoppas det smakar bra! 
 
Förresten så skulle jag vilja ha tips om frukostar.. jag är så trött på att äta bröd till varje frukost och jag känner mig ohälsosam - vill helst baka brödet själv så jag vet vad det innehåller. Men läste på en blogg att hon gjorde som en milkshake av sitt proteinpulver och det skulle nog funka susen för mig, så ska pröva det så fort min beställning kommer :)
 

Nu ska jag byta om, dricka kaffe, ta bilder och sedan åka till gymmet o köra slut på min rygg trots träningsvärken i biceps.. 
 
Ni får en bild i repris. Eftersom jag gått upp ännu mer i vikt hoppas jag det är muskler på ben och rygg.. Känns som om allting står helt stilla nu! Så hoppas mitt nya lilla ''schema'' kan ge en förändring. :)
 
 
 

Skönt med en lugn vecka..

Hej!

Vakande imorse glad, trött, seg... Hungrig!! Upp och fylla på med kolhydrater som två bröd skivor med leverpastej o smörgåsgurka, mjök, göra sig iordning och sedan sticka iväg till skolan. Skolan gick bra, slutade halv 3  och gymmade i Hallsberg. Gick sådär, hade knappt någon ork... Men det vart iallafall axlar o la in lite biceps så det vart ändå ett bra pass!

Var hemma vid 5 med Andreas och då tog vi en varm dusch (super kallt ute!!) åt litet mellanmål, vilade och sedan lagade vi mat. Till middag gjorde vi en kyckling gryta med paprika o lök, kryddor o turkisk youhurt! Min älskling som gjorde maten, och det vart super gott! Han är så duktig på att laga mat faktist :) 

Imorgon blir det rygg på gymmet! Ska läsa lite i en engelsk bok nu som vi har läxa i.. Usch!


Riktigt snygg ju, ellerhur? ;)

Älskar shopping

Hej på er! Igår sulle jag lägga upp ett inlägg ifrån mobilen men det funkar inte och vill fortfarande inte funka. 
 
Men gårdagens träning vart 50min PW innan det underbara crossfit passet som bestod av styrkeövningar för mest armar/rygg igår och intervaller. Kroppen vart helt varm och helt slutkörd! Underbart. 
 

Har inte bestämt när jag ska träna idag, tror det blir efter att jag skickat efter några mobil skal. Fick min tredje lilla lön igår så jag ska skämma bort mig med en ny iphone. Så då måste jag ju ha lite skal också! :) Pengar är lätt o kasta bort...
 
är jättedålig på att ta bilder, får ta fler... men idag bjuder jag på lite inspirations bilder ifrån weheartit
 
love_Facebooksnowflake chocolatesWild beauty....iphone

Älskar shopping

Hej på er! Igår sulle jag lägga upp ett inlägg ifrån mobilen men det funkar inte och vill fortfarande inte funka. 
 
Men gårdagens träning vart 50min PW innan det underbara crossfit passet som bestod av styrkeövningar för mest armar/rygg igår och intervaller. Kroppen vart helt varm och helt slutkörd! Underbart. 
 

Har inte bestämt när jag ska träna idag, tror det blir efter att jag skickat efter några mobil skal. Fick min tredje lilla lön igår så jag ska skämma bort mig med en ny iphone. Så då måste jag ju ha lite skal också! :) Pengar är lätt o kasta bort...
 
är jättedålig på att ta bilder, får ta fler... men idag bjuder jag på lite inspirations bilder ifrån weheartit
 
love_Facebooksnowflake chocolatesWild beauty....iphone

För mörkt

Jag orkar inte att det är så mörkt ute, redan vid klockan fyra när man kommer hem ifrån skolan. 
 
Imorse när jag vaknade så orkade jag verkligen inte gå till skolan, jag var inte trött, men det var bara så hilma varmt och skönt under täcket.. Vart en slarvig tofft och lite smink sen fick dagen rulla på hur den ville, inte direkt den roligaste dagen i skolan får man väll säga, till viss del. Men det spelar ingen roll. Har skickat iväg ett mejl precis, som jag verkligen hoppas hoppas på att få bra svar på. Lite hemligt än.. men, vi får se. Det är ju inte hela världen. Sitter och över väger om jag ska köpa en ny iphone eller inte, har haft min i över ett år och tappat den så den blivit ganska så ful och min lås knapp funkar inte. Dock är det billigare att fixa knappen än att köpa en helt ny, men gillar inte att jag tappat den...
 
Men men, det lutar mer emot en ny faktist..., nu ska jag ta och fixa lite mellanmål, inte ätit sen klockan 11.. utsvulten!! Efter det ska jag väll pallra mig mot gymmet och köra ben innan crossfiten, eller kondition, har inte bestämt mig.. ååh. Kanske hinner med både ock? Ja..
 
Tänkte dela med mig av lite saker jag vill ha ifrån fitnessguru
 
 

söndag ångest

God kväll!

Under dagen har jag och Andreas varit på Marieberg. Fick med mig en body mist och nya hörlurar då mina gått sönder.. Andreas fick dock med sig massa snyggt och bra hem! När vi kom hem så fikade vi med hans familj, hans gulliga mormor hade stickat ett par sockar åt mig. Jättesnällt! Fina är dom också. Sedan klippte Andreas sig och efter det gjorde jag matte. 

Andreas och jag åt Kina mat med min familj och sedan så slöade vi i soffan o myste för vi ses inte förens onsdag nästa gång! Imorgon är det träning som står på schemat, crossfit och PW/intervaller :) 

Nu ska jag ta kvällsmacka o dricka vatten sedan sova. 




Försenat inlägg..

Godmorgon!

Söndag igen... Den där jävla söndagen! Åh. Man får jämt sån ångest över att det är skola imorgon. Dock just nu är det inte så speciellt mycket men, det kommer väll till kvällen... Men idag har jag matte uppgifter att göra också så det kommer inte bli en rolig söndagseftermiddag.

Vaknade nyss, känner träningsvärken i rumpan o ner till bakre lår... Älskar det! Det tog i att sätta sig på toan. Idag ska jag inte träna, bara lite mage hemma sen ikväll annars är jag fri ifrån allt :) Om jag och Andreas hinner tar vi nog en promenad i det fina vädret! 


En gammal bild på mig med blond lugg. Snart åker jag och älskling till Marieberg och shoppar loss :) eller mest han, men jag är såklart med och bestämmer ;) 

Oj när skrev jag sist?

Hej!

När skrev jag sist? Haha... Jaja, livet kom emellan (skolan och träningen). Har kämpat i skolan och kämpat inne på gymmet. 

Idag hade jag sånt tryck i kroppen så jag vet inte vad. Jag var så sjukt taggad och vart så arg över en sak så det resulterade till ett grymt benpass. Tunga squats, benpress, baksida lår och rumpa fick skaka. Det var jobbigt. Samtidigt hatar jag övningarna men älskar dom. 

Igår så körde jag rygg/axlar. Det var fredag, jag var trött i kroppen, kroppen var inte så taggad som jag var i huvudet, men så är det ibland. Köpte pizza med min älskling och åkte upp med till pappa och käka, även choklad och chips på det! Ni som säger jag har snygg kropp - läs! Jag äter också. Haha, eller min kropp.. Snygg.. Jag jobbar väll på det! 

Kvällen kommer bestå av hemmagjord pizza hos min andra halva och sedan mys med grabbarna. Antar det blir att sladda med bilarna... Ja :)



Dagens middag


Cocosmjölk
Paprika
Lök
Kyckling
Ris
Koka ris o stek på de andra! Mm, super gott var de! 

Nu ska jag ta det lungt i soffan och mamma ska fortsätta förhöra mig på anteckningarna inför provet imorgon!
Livet är allt bra.

Dagens mellanmål


The
Kvarg m hallon, mango, kokosflingor, choklasås (från gymgrossisten)
Knäckemackor med makrill

Åt inte upp allting så jag orkar middag om en stund! Men kände att det var viktigt att få i mig någonting emellan träningen och middagen. 


Gårdagens benpass..

hej! Glömde ju blogga om gårdaegens gympass. Körde ben. Det gick väldigt bra faktist, tungt och svettigt. körde benpress, squats, en rumpövning och som jag har sån träningsvärk i idag, benspark, utfall och sen avslutade jag passet med 10 min löpning så benen skulle skaka liiite till innan jag gick där ifrån. 
 
Idag så körde jag armar på gymmet, biceps och triceps. Det gick bra faktist, ökade i biceps. Körde vanliga curls, curl med stång, kickbacks, puchdowns! Kom hem ifrån affären nyss med mamma, vi handlade paprika och kokosmjölk. Ikväll fick jag bestämma mat, eller fick o fick jag gjorde rättare sagt haha. Så ikväll serveras ris med en slags kycklinggryta. Ni får bilder sen :) 
 
Nu ska jag ta en varm duch och sedan plugga det sista inför imorgon. Ska bli så skönt när provet är över och förhoppningsvis känner man sig nöjd över vad man presterat, vilket jag brukar vara ganska dålig på... 
 
 
Skulle försöka ta en bra ryggbild förut i spegeln, men det gick verkligen inte som jag hoppats haha! Var väldigt svårt att få till en snygg bild. Men får dela med mig :) Iphonekamera = sämst kvalié! 

Älskar livet.

Heeej!
 
Känns som om livet rullar på väldigt bra just nu. Skolan går bra, (peppar peppar, prov på fredag o skickade nyss iväg en läxa i idrott) haha! Ja, och såklart det ''övriga'' i livet med. Men det är stort ansvar i/på skolan nu. 
 
Skolan rullade på, ja, inte så mycket att säga. Ska iallafall trycka i mig en macka innan gymmet och sedan köra ben.. Oj.. vad kul känner jag. men det måste ju göras :)
 
vill bort till värmen!
 

Onsdag 06.37

Godmorgon!

Sitter hemma hos min pojkvän och äter frukost! Igår kom jag inte förens halv 9 så vi umgicks inte så mycket ändå men lite är alltid något, vi ska ju ses idag med som tur är!

Dagens dans pass och rygg pass vart väldigt hårda, roliga och bra! Älskar att träna rygg, höjde mig i rodden idag. Wihoo

Idag måste jag köra ben. Ja, måste det är tråkigt men ja, man ska nog aldrig skippa legday... Hm, får se hur det kommer gå med de idag haha! Men det får ni reda på senare idag. Nu ska jag äta upp och sedan åka till skolan.



Slänger in lite "mode"

färgade håret mörkare nu till vintern, trivs bäst så här!



Tisdag

Hej!

Blandar ihop dagarna.. Trodde det var tisdag igår och idag trodde jag att det var måndag. Huh?

Jaja. I söndags så tränade jag rygg/biceps. Mest bara för det var så hilma kul, höjde också i LASTDRAG!! Igen lixom? What happends?.. Haha! Sjukt kul iallafall och TUGNT!  Lika så blev det igår, måndag, körde axlar och det kändes verkligen så tråkigt för kändes som om det inte tog någonting. Men gissa vem som har träningsvärk idag? Jag! Hihi. Super glad imorse när jag vaknade. Hade också crossfit pass på idrotten med bland annat armhävningar så var trött i bröstet! 

Idag så hade vi tema dag i skolan om kropp ideal. Var väldigt kul och intressant faktist! Så idag var det ingen skola på hela dagen bara gå runt! Åkte hem och sedan tog jag en promenad/pw (vardagsmotion) ifrån stationen o det tog ca en halv timme! Har ätit massor och läst på naturen. Prov på fredag.... Ajaj!!!!

Ikväll står rygg och dans på schemat. Efter det ska jag bara ta det lugnt med Andreas. Saknar han fast jag träffade han igår! Haha

Me this summer. 


Bästa dagen på veckan

Hej!

Idag har jag bara spenderat tid tillsammans med Andreas. Har tagit en vilodag, för att jag hade ingen lust att träna idag! Istället så är jag med Andreas, vi firade hans morfar för han fyllt iår i veckan och kollat på film och haft en riktig mysar dag. Passade rätt bra med tanke på vädret! 

Men jag är taggad till träning imorgon! Har också lust att åka in och köpa julklappar till min underbara familj. Jag vill ge så mycket, men för mycket kan man inte ge. Har iallafall kirrat till mamma helt hundra, 1 till pappa och 1 till min syster. Och just nu ligger jag och kollar runt vad man kan köpa till sin pojkvän. Andreas och jag sa att vi skulle ge varandra något som vi kanske blir väldigt överraskade av. Vi ska alltså inte säga till varandra vad vi önskar oss av varandra. Men så kollade jag runt lite så kom jag på en jättebra sak faktist att köpa. Så det ska jag verkligen göra, tror faktist han kommer bli superglad och överraskad! :) Längtar så till jul! Jag gillar hellre att ge än att ta! 


Äntligen helg

Tja! Gick i skolan som vanligt och kämpade! Jag hade historia prov, och det gick bättre över förväntan! Så jag är glad! Dessutom så köpte jag mig ett par nya skor idag och en julklapp till min pappa och syster. Känns skönt att ha några julklappar liggandes... 

Dagens pass vart löpning ungefär 3km för jag orkade inte mer haha. Sedan körde jag rygg och biceps. Riktigt skönt, tungt, hårt pass. Svettigt. Favoritpasset. Till middag serverades lövbit med bbq pommes (ja, onyttigt.. Men what to to) det var gott! Men därför så skippar jag drickan ikväll och dricker bubbel vatten och käkar choklad. Har även gått upp 1kg hur? Vart har de hamnat? Hur ska de här sluta! Inte konstigt att jag knappt orkade springa idag.. 



Vad händer nu?

Jag har somsagt bulkat under en kort period och uteslutit kondition o kört de bara 1 gång i veckan. Jag ville bli stor o bygga muskler. Men.. Jag har ångrat mig. Jag tänker inte bulka längre. Eller ja, jag tänker fortsätta äta mycket (hälsosamt) men jag tänker köra cardio i form av intervaller/PW's! Jo, bara för att jag känner mig fet, fläskig, ja ni vet. Jag vill fortsätta bygga muskler såklart(!!) men vill samtidigt ha en tajt kropp, ja, imorgon kanske jag ändrat mig, men jag trivs bäst i en mer deffad kropp än bulk kropp! 


Körde förövrigt ett axelpass förut och gick på bandet i lite mer än 20 minuter. Körde även några bröst övningar. Åkte hem och åt hemma gjorda hamburgare, duschade och slöade i soffan och läste  på lite till provet. Nu senare har jag gjort lite magövningar! Nu ska jag sova.


Torsdag den 7 november

Godmorgon!
 
Har inte lektion förens halv 1 idag så jag stallde klockan på 9 men vaknade lite innan. La mig i soffan framför tv:n och ska bara njuta av att vara ledig ett tag till. Hur lyx är det inte att börja halv 1? Dock gör vi det bara idag för de två första lektionerna var inställda och den sista är halv 1 till kvart i 2!
 
Mår mycket bättre idag. Så hilma skönt! Efter skolan så ska jag åka in till örebro för att vänta in mamma och min syster, vi ska gå på stan o så. Ska bli kul, ska försöka hitta ett par nya jeans.
 
När jag kommit hem blir det förmodligen träning som jag ska planera under dagen!
 
Undra vad jag ska äta för gott till frukost idag?
 
den här skulle vara riktigt god till frukost :)
 
 

Haha jag är hopplös!

Jag som sa till er idag att jag skulle ta en vilo dag för jag mådde skit dåligt. Och ja, det gjorde jag verkligen. Näsan var helt täppt och halsen lika så. Huvudet bankade. Jag var verkligen inte taggad till att gå till gymmet, då. Men jag tuggade i mig ett par mackor och varm choklad och började med plugget lite. Färgade håret och åt mer mat, plötsligt var allt bra. Kan det vara nässprayet som hjälpte mig? Ne, jag tror inte det faktist, för den här gången.. Min kropp börjar nog vända om och gå mot rätt håll! 

Så efter middagen som var matig soppa! Köttfärs, lök och potatis. Smakade väldigt bra. Efter det körde jag ett benpass på gymmet som gick väldigt bra! Det var super kul. Körde squats, Benpress, baksida lår m hantlar, benspark, ja lite så! 



Bulk för musklerbyggnad

Träning under bulk: 

tungt. ← Tugna vikter och få repetioner! Du ska vila länge mellan repsen och knappt köra någon kondition. Övningarna ska bestå av basövningar som benböj, marklyft, bänkpress tex. 
 
Vila under bulk:
 
Vila under buld är superviktigt. Det är i sängen och vid middagsbordet du bygger muskler! Se till att få 8 timmars sömn och träna inte samma musklergrupp två dagar i rad. Ett högt kaloriintag är viktigt, annars bygger du ju inte muskler? 
 
Lite vad jag håller på med. Dock så fuskar jag med godis, hehe. Men vem gör inte! Ska bli skönt med vilodag iallafall idag.
 
Resten av dagen kommer jag plugga till historia provet och göra spanska läxa!
 
SportFitness

Godaste mellanmålet

Älskar rostat bröd så till mellanmål vart det tre skivor. Ska njuta och läsa lite om träning nu på internett. Vilo dag idag för jag mår jätte dåligt.



Progress

Min röv för några veckor sen... 

Min röv idag, mer mat och mer ben träning: 




Work that ass b*tch

Gokväll. 

Dagens träningspass vart favorit passet biceps/rygg o det gick super bra. Höjde vikterna i biceps så det var superkul. OCH TUGNT👊 höjde i one arm kabel rodd med åh. Älskar träning och bulk sätter sina spår! 

Nu ska jag snart åka iväg på dans. Har precis ätit upp en hel kyckling sallad ifrån bowlingen o herregud vad gott det var o mätt är jag. Mycket.



Äntligen onsdag imorgon

Det är faktist onsdag imorgon, och det innebär 1 dag kvar så är mamma hemma och två dagar tills jag får träffa Andreas! saknar han så! Eller, båda. Skolan var helt OK? Sov morgon imorgon 1 timme o en kvart. Så jävla skönt! Var i stan med Frida och Emma, vi tog en fika på Vasas. Underbart gott. Jag stannade kvar lite längre o köpte hårfärg på hm och sedan åkte jag hem. Kom nästan nyss hem så jag sitter med historian på mitt rum och tråkar sönder.

Om någon timme eller två blir det gym o sen dans! 


Det bästa idag

Godmorgon

Just slukat i mig lite kvarg med hallon och blåbär och mango o lite jordnöttssmör! Vart för lite frukost igentligen men jag orkar inte göra mer eller äta mer och är trött. Vaknade ändå 2 min före klockan idag! usch, hatar att sova ensam. Mycket svårare att kliva upp ur sängen då!

Men, får stå ut några dagar till. Idag går jag i skolan till 2 så är hemma vid halv 3. Då ska jag plugga, gymma, plugga o dansa... Kul! Hm, varför valde jag inte barn o fritid? 




Skönt omväxling ifrån gymmet

Heey!
 

Har hunnit tagit en lång varm skön dusch nu ikväll efter crossfiten så nu sitter jag i soffan ganska så utmattad efter dagens pass. Crossfit som bestod av 4 woods (wods??) vetej hur man stavar. Menmen, det var blandannat pullups,puch ups, magövningar, jumping squats typ, 100m löp, ja lite sånt. 10 min på varje så vi körde konstant i 40 min -ja helt slut! 
 
Imorgon ska jag till gymmet men har inte bestämt vad jag ska köra än men på kvällen ska jag köra dans också. Fullt upp = bra. Tänker lixom inte så mycket då. Ska också klämma in massa historia plugg, som inte gick så bra idag..
 
Just nu så sitter jag och väntar på att mina ägg ska bli klara så jag kan äta dom på mina mackor. Äter lite pepparkakor,som är så hilma gott. Försöker gå upp i vikt så vad gör det med lite pepparkakor? Planerade morgondagens frukost och det lutar mot Kvarg, varma hallon, mango och choklad sås. Dock återstår att se om jag orkar göra det imorgon kl. 6. Tror jag knappast..
 
Sitter och kollar runt och tänker på vad för mysiga saker som jag och andreas kan göra i helgen. jag är sugen på att gå på bio och trycka massa popcorn framför en bra film och äta på en god resturang där dom serveras jävligt mycket mat. Kanske något kebab ställe?.. Ja, jag börjar redan planera helgen
 
Yoghurt with pomegranate🍓🍓🍓-FRUIT ♥
t

Älskar när man blir sådär glad ifrån att varit ledsen

Vart lite ledsen när jag kom på att jag inte ska få träffa Andreas förens på fredag, knappt sett min pappa på två veckor och mamma får jag inte träffa förens på torsdag. Rätt ensamt? Ja.

Men, efter ett par dagar utan dem så brukar saknaden gå över och det går bättre. Inte alls motiverad till att träna eller plugga. Men tillslut så kommer ju både torsdag och fredag. Ska tröstshoppa och äta massa så kommer det här gå bra. Haha.

Men jag klickade in på en av mina favorit bloggar o en av min störta "idol" eller "förebild" inom träning och det är Aurora! Hennes blogg: http://icaniwill.se/aurora/ <---- 
När jag klickade in där vart jag så otroligt sugen på att träna och bara köra skiten ur mig! Det vore så skönt just nu. När man tränar fokuserar man ju bara på det och alla tankar försvinner. 




I helgen ska jag äta massa mango med min älskling och fira 1 år och 10 månader tillsammans. Ska göra trerättersmiddag till oss också! <3
Funderar på toast skagern, kött o potatis sen någon god kladdkaka till efterrätt.. Älskar att planera! 

Måndag igen.

Usch. Den här måndagen hittills har varit så dålig. Full smockat med lektioner hela dagen, är förkyld, kommer inte att träffa Andreas förens på fredag, det finns knappt någon mat hemma, jag är hungrig, jag är trött. Skulle kunna somna vilken sekund som helst men måste ta igenom mig lite plugg först. Historia också, nej kommer ju somna så tråkigt som det är.. Ska koka 10 koppar kaffe som jag kan dricka så jag håller humöret och ögonen öppna!

Idag började skolan igen och åh. Längtar redan till jullovet! Är trött på att behöva gå upp tidigt, dock är det skönt att det är ljust ute på morgonen iallafall. Känns som om jag komme få kämpa med att kliva upp ur sängen den här veckan.. Men dagen gick fort som tur var. Till mellanmål vart jag sugen på toast skagern. Haha, såklart hade vi inte allt hemma men näst in till så jag gjorde mig en egen lite nyttigare variant. Idag är det tabata som är dagens träning men skriver mer om den sen. 

Avokado
Salami
Smör
Toast
Physalis
Rom

Fest

Igår var jag på fest med mina vänner. Det var hur kul som helst, alla var glada o hade roligt! Mitt i natten så åkte vi till brändåsen och käkade mosbricka haha. Andreas och jag kom hem lite efter tre och vaknade vid 11. Vi gjorde brunch mes rostade mackor med ost o marmelad o ägg mjölk och the! Har jätteont i halsen så har druckit mycket the i hopp om att de ska gå över! Tror jag skippar träningen idag och kör på imorgon istället! Tänkte bjuda med mig av lite bilder ifrån igår. 


Jag fixad o klar!

Min finaste Alva och jag 

Alva och jag senare under kvällen 


Dagens pass

Dagens pass gick as bra. Det är bra med vilodagar ibland hehe! Körde rygg/axlar idag och lite bröst. Körde breda lastdrag och smala, sittande kabelrodd, sen så tog jag en skivstång och satte mot ett hörn med en10kgs vikt på i ena änden som jag höll i och sedan så ''tar'' man ner armen och sen upp igen (skit svårt att förklara).. hantellyft åt sidan, axel press. Körde fler övningar men kanske inte namnen på alla.
 
Var iallafall väldigt kul fast var ganska så trött men var ändå så taggad. Nu väntar jag på pannkakor sedan ska jag åka till pappa och fixa saker och lämna, sedan kommer alva och carro då blir det tjejfix inför kvällen och mys innan vi åker vidare. 
 
Bjuder på en bild på min underbara frukost som jag åt igår, igen
 

Mina nya skor!

 
 
RSS 2.0