Uppladdning inför Crossfit/Tabata

Laddat upp med lite god havregrynsgröt innan crossfiten, är grymt taggad. Dock börjar det inte förens om en timme, men vill inte riskera att få håll.
 
I gröten hade jag:
2 dl mjölk (jag tog grön)
1-2 dl havgregryn (körde mest på ögonmått)
1 tsk vaniljsocker 
1 tsk kanel 

Till gröten hade jag mjölk och kanel!

Jag gillar när man känner havregrynen mycket, så jag kokade inte gröten så länge utan tog bort den ifrån plattan när den börja dega ihop sig! Jag tycker mycket mer om havregrynsgröt med mjölk än vatten :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ännu en träningsblogg!

Ja, som rubriken - ännu en träningsblogg! Tänkte ta o berätta lite om mig själv, det kan ju vara bra att börja med? Jag är en 16 årig tjej som älskar träning och hälsa! Jag har under ca ett år tränat på gym och gått på afro dans och crossfit/tabata. Verkligen älskar allting, speciellt crossfiten som är nytt för mig. Annars bortsätt ifrån träningen så försöker jag hålla mig till det nyttigaste alternativen det finns att välja på. För mig funkar det bra, dock på helgerna brukar det bli fusk! Jag tränar mellan 5 och 6 gånger i veckan (ibland kan de bli mer/mindre..), mesta dels är jag på gymmet och då tränar jag igenom alla kroppsdelar. När jag inte tränar så går jag i skolan på gymnasiet, samhällsvetenskapsprogrammet, då går det mycket tid till läxor också. När jag får tid över umgås jag även med världens bästa pojkvän och även med familjen. 
 
Ja, sen finns det väll inte så mycket mer att säga.. kommer mest uppdatera om träning, recept, tips och såklart om min träning. Frågor? Fråga på!
 

Lite insperations bilder som avslut, som kanske ger er en liten bild av vad mina mål inom träningen är. 
 
You have to earn it!UntitledUntitled.@susannalevin | heheh | Webstagram - the best Instagram viewer
RSS 2.0